2020-12-28 07:48:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold még az Ikrek jegyében jár. Mindenkinek nagy türelemre van szüksége, önnek sem lesz könnyű szétválasztani, hogy mi fontos, és mi nem. A banki ügyeket hagyja inkább januárra.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha ma be kell mennie dolgozni, jól alakul a helyzete. A felettesei is elfogadják majd a véleményét, így nyugodtan kérhet érte jutalmat, vagy fizetésemelést. Bízzon sokkal jobban magában!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyén halad keresztül. Jó hír vár önre, ami meglepetéssel párosul. Már most gondoljon a szilveszterre, ne az utolsó pillanatban kapkodjon! Egy kis engedékenység még nem a világ, s új eredményeket hozhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Felívelő szakaszhoz érkezett, nagyszerűen alakulnak dolgai. Vitás kérdésekben helyesen dönt, a problémákat egyből megoldja. Jól is jön ez a talpraesettség, mert szembesülhet néhány nehéz üggyel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kedvezően alakul mai napja. Kiélvezheti lehetőségeit, ha akarja. Átlátja a dolgokat, ennélfogva intellektuális fölényben van a többiekkel szemben. Arra ügyeljen, hogy bántó kritikával senkit se illessen.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még az évnek ebben a szakában is feltűnően sokat dolgozik. Ma is sok elintéznivalója van, sokat kell teljesítenie. Élvezi, hogy az év vége előtti napok ennyire aktívan és jókedvűen telnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrekben jár. Lehetséges, hogy egyik ismerőse az ön eredményeivel kérkedik, ami persze nem esik jól önnek… Ne hagyja szó nélkül a dolgot! Egy aktív nap előtt áll, tele lesz energiával.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán egy kicsit túlzásba esett az ünnepek alatt az étkezést illetően… Jó lenne, ha ma diétázna, különben könnyen gyomorpanaszai lehetnek! Délután váratlan, de annál kellemesebb látogatásnak örülhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Változás áll be a mai programba, mely kezdetben esetleg zavarhatja önt, de ezzel együtt új lehetőségeket is kínál. Kompromisszumot kell kötnie olyan dolgokban, amiket szívesen megváltoztatna.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint azt ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp a mai napon, ami később jelentősen befolyásolja a jövőjét. Talán hírt is kaphat valakiről, akiről már rég hallott.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Most arra intik a bolygók, hogy egy kicsit lassítania kellene. A megfontoltsággal és alapossággal érhet most el sikert. Egy fontos kérdésben tegye félre az érzelmeit, mert azok tévútra viszik.


Halak: II. 19. - III. 20.

Talán ön ezt nem is érzi, de a környezete különlegesnek tartja önt. Most igazán érezheti a szeretetet és az elismerést. Van persze néhány okoskodó ismerőse is, őket hallgassa végig türelmesen, a véleményét viszont tartsa magában.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: